Cutit de bucatarie Victorinox
(248 produse)
Cutit Victorinox Macelar, lama 16cm - 5.5203. 16 Cutitul Victorinox 5.5203. 16 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 16cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Filetat, lama 18cm - 5.3763. 20 Cutitul Victorinox - 5.3763. 20 este gandit pentru filetat are lama din otel, subtire, dreapta, de 20cm si manerul realizat din...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 20cm - 6.8063. 20B Cutitul Victorinox 6.8063. 20B este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 18cm - 5.2803. 18 Cutitul Victorinox 5.2803. 18 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Filetat, lama 18cm - 5.3703. 18 Cutitul Victorinox - 5.3703. 20 este gandit pentru, filetat are lama din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit cu lama dreapta pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7801. FB Cutit cu lama dreapta pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 6.8003. 12B Cutitul Victorinox 6.8003. 12B este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 18cm - 5.8412. 18 Cutitul Victorinox 5.8412. 18 este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 18cm si manerul...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo Macelar, lama 17cm - 5.8426. 17 Cutitul Victorinox 5.8426. 17 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, curbata, de 17cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox Santoku Ceramic, lama 17cm - 7.2503. 17G Cutitul Victorinox 7.2503. 17G este gandit pentru bucatari, are lama din ceramica, dreapta, de 17cm si manerul realizat din...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo pentru Carne, lama 21cm - 5.8451. 21 Cutitul Victorinox Swibo 5.8451. 21 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 21cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit cu lama zimtata pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7836. F9B Cutit cu lama zimtata pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 18cm - 5.5503. 18L Cutitul Victorinox 5.5503. 18L este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 18cm si...
Detalii
Cutit Victorinox pentru friptura, lama 10cm - 6.7733 Cutitul Victorinox 6.7733 este gandit pentru friptura, are lama din otel, zimtata, de 10cm si manerul realizat din plastic. Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox Grand Maitre Santoku Ceramic, lama 17cm - 7.7323. 17G Cutitul Victorinox 7.7323. 17G face parte din colectia Grand Maitre si este gandit pentru bucatari, are lama din...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo pentru Dezosat, lama 16cm - 5.8401. 16 Cutitul Victorinox 5.8401. 16 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 16cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox Swiss Modern pentru masa, lama 11cm - 6.9003. 11 Cutitul Victorinox 6.9003. 11 este gandit pentru a completa tacamurile de pe masa, are lama din otel, dreapta, de 11cm...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 20cm - 5.2063. 20 Cutitul Victorinox 5.2063. 20 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Friptura, lama 14cm - 6.7903. 14 Cutitul Victorinox 6.7903. 14 este gandit pentru taiat friptura, are lama din otel, dreapta, de 14cm si manerul ergonomic realizat...
Detalii
Cutit Victorinox Santoku, lama 17cm - 6.8503. 17B Cutitul Victorinox 6.8503. 17B este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de17cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo Macelar, lama 21cm - 5.8431. 21 Cutitul Victorinox 5.8431. 21 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 21cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 22cm - 5.2003. 22 Cutitul Victorinox 5.2003. 22 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 22cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 12cm - 5.2003. 12 Cutitul Victorinox 5.2003. 12 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox pentru branza si carnati, lama 11cm - 6.7861 Cutitul Victorinox 6.7861 este gandit pentru taiat branza si carnati, are lama din otel, zimtata, de 11cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 22cm - 5.5503. 22L Cutitul Victorinox 5.5503. 22L este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 22cm si...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.