Cutit de bucatarie Victorinox
(248 produse)
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 25cm - 5.2003. 25 Cutitul Victorinox 5.2003. 25 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 25cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo pentru Carne, lama 21cm - 5.8451. 21 Cutitul Victorinox Swibo 5.8451. 21 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 21cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit cu lama zimtata pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7836. F9B Cutit cu lama zimtata pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 12cm - 5.2003. 12 Cutitul Victorinox 5.2003. 12 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox Macelar, lama 18cm - 5.5203. 18 Cutitul Victorinox 5.5203. 18 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit cu lama zimtata pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7836. F4B Cutit cu lama zimtata pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 18cm - 5.5503. 18L Cutitul Victorinox 5.5503. 18L este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 18cm si...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 5.6303. 15 Cutitul Victorinox 5.6303. 15 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 15cm - 5.8412. 15 Cutitul Victorinox 5.8412. 15 este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 6.8003. 12B Cutitul Victorinox 6.8003. 12B este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 5.6403. 15 Cutitul Victorinox 5.6403. 15 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo Macelar, lama 17cm - 5.8426. 17 Cutitul Victorinox 5.8426. 17 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, curbata, de 17cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox Swiss Modern pentru masa, lama 11cm - 6.9003. 11 Cutitul Victorinox 6.9003. 11 este gandit pentru a completa tacamurile de pe masa, are lama din otel, dreapta, de 11cm...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 5.6613. 15 Cutitul Victorinox 5.6613. 15 este gandit pentru dezosat are lama din otel, curbata, de 15cm si manerul realizat din fibrox cu...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 5.6303. 12 Cutitul Victorinox 5.6303. 12 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 5.6103. 12 Cutitul Victorinox 5.6103. 12 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru branza si carnati, lama 11cm - 6.7863 Cutitul Victorinox 6.7863 este gandit pentru taiat branza si carnati, are lama din otel, zimtata, de 11cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox Santoku Ceramic, lama 17cm - 7.2503. 17G Cutitul Victorinox 7.2503. 17G este gandit pentru bucatari, are lama din ceramica, dreapta, de 17cm si manerul realizat din...
Detalii
Cutit Victorinox Grand Maitre Santoku Ceramic, lama 17cm - 7.7323. 17G Cutitul Victorinox 7.7323. 17G face parte din colectia Grand Maitre si este gandit pentru bucatari, are lama din...
Detalii
Cutit Victorinox pentru feliat, lama ceramica 12cm - 7.2003. 12G Cutitul Victorinox 7.2003. 12G este gandit pentru feliat, are lama din ceramica, dreapta, de 12cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru branza si carnati, lama 11cm - 6.7861 Cutitul Victorinox 6.7861 este gandit pentru taiat branza si carnati, are lama din otel, zimtata, de 11cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 19cm - 6.8003. 19B Cutitul Victorinox 5.1803. 19 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 19cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Friptura, lama 14cm - 6.7903. 14 Cutitul Victorinox 6.7903. 14 este gandit pentru taiat friptura, are lama din otel, dreapta, de 14cm si manerul ergonomic realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 20cm - 6.8063. 20B Cutitul Victorinox 6.8063. 20B este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 5.6403. 12 Cutitul Victorinox 5.6403. 12 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.