Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 5.6603. 12 Cutitul Victorinox 5.6603. 12 este gandit pentru dezosat are lama din otel, curbata, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Cutit Victorinox Macelar, lama 18cm - 5.5203. 18 Cutitul Victorinox 5.5203. 18 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat...
Cutit Victorinox Swibo Macelar, lama 21cm - 5.8431. 21 Cutitul Victorinox 5.8431. 21 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 21cm si manerul realizat...
Cutit Victorinox Swibo Macelar, lama 18cm - 5.8421. 18 Cutitul Victorinox 5.8421. 18 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat...
Cutit Victorinox Macelar, lama 16cm - 5.5203. 16 Cutitul Victorinox 5.5203. 16 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 16cm si manerul realizat...
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 5.6403. 12 Cutitul Victorinox 5.6403. 12 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 22cm - 5.5503. 22L Cutitul Victorinox 5.5503. 22L este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 22cm si...
Cutit cu lama zimtata pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7836. F4B Cutit cu lama zimtata pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 18cm - 5.2803. 18 Cutitul Victorinox 5.2803. 18 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat din fibrox...
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 18cm - 5.8412. 18 Cutitul Victorinox 5.8412. 18 este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 18cm si manerul...
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 6.8003. 12B Cutitul Victorinox 6.8003. 12B este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Cutit Victorinox pentru Filetat, lama flexibila 18cm - 5.3813. 18 Cutitul Victorinox - 5.3813. 18 este gandit pentru filetat are lama flexibila din otel, subtire, dreapta, de 18cm si...
Cutit Victorinox Swiss Modern pentru masa, lama 11cm - 6.9003. 11 Cutitul Victorinox 6.9003. 11 este gandit pentru a completa tacamurile de pe masa, are lama din otel, dreapta, de 11cm...
Cutit Victorinox Swibo Macelar, lama 17cm - 5.8426. 17 Cutitul Victorinox 5.8426. 17 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, curbata, de 17cm si manerul realizat...
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 15cm - 5.8412. 15 Cutitul Victorinox 5.8412. 15 este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul...
Cutit Victorinox pentru Filetat, lama 18cm - 5.3763. 20 Cutitul Victorinox - 5.3763. 20 este gandit pentru filetat are lama din otel, subtire, dreapta, de 20cm si manerul realizat din...
Cutit cu lama dreapta pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7803. FB Cutit cu lama dreapta pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Cutit Victorinox Grand Maitre Santoku Ceramic, lama 17cm - 7.7323. 17G Cutitul Victorinox 7.7323. 17G face parte din colectia Grand Maitre si este gandit pentru bucatari, are lama din...
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 22cm - 5.2003. 22 Cutitul Victorinox 5.2003. 22 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 22cm si manerul realizat din fibrox...
Cutit Victorinox Swiss Modern pentru Carne, lama 19cm - 6.9013. 19B Cutitul Victorinox 6.9013. 19B face parte din noua colectie Swiss Modern si este gandit pentru taiat carne, are lama...
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 12cm - 5.2003. 12 Cutitul Victorinox 5.2003. 12 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din plastic...
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 20cm - 5.2063. 20 Cutitul Victorinox 5.2063. 20 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat din fibrox...
Cutit Victorinox pentru branza si unt, lama 13cm - 6.7863. 13B Cutitul Victorinox 6.7863. 13B este gandit pentru taiat branza si carnati, are lama din otel, zimtata, de 13cm si manerul...
Cutit Victorinox Swibo pentru Dezosat, lama 16cm - 5.8404. 16 Cutitul Victorinox 5.8404. 16 este gandit pentru dezosat are lama din otel, curbata, de 16cm si manerul realizat din plastic...
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 20cm - 6.8063. 20B Cutitul Victorinox 6.8063. 20B este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat din plastic...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.