Cutit de bucatarie Victorinox
(190 produse)
Cuțit de măcelar cu mâner din polipropilenă și lamă dură îngustă de 17 cm lungime. Cuțitul de bucătărie din colecția Swibo are un mâner cu formă ergonomică de o culoare galben inconfundabilă,...
Detalii
Cuțit de feliere cu mâner din polipropilenă și lamă solidă de 21 cm lungime. Cuțitul de bucătărie din colecția Swibo are un mâner cu formă ergonomică de o culoare galben inconfundabilă,...
Detalii
Cuțit de tranșare cu mâner din polipropilenă și lamă dură îngustă de 15 cm lungime. Cuțitul de bucătărie din colecția Swibo are un mâner cu formă ergonomică de o culoare galben inconfundabilă,...
Detalii
Cuțit pentru filetat cu mâner din polipropilenă și lamă flexibilă de 25 cm lungime cu un strat antiaderent. Cuțitul de bucătărie din colecția Swibo are un mâner cu formă ergonomică...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 25cm - 5.2003. 25 Cutitul Victorinox 5.2003. 25 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 25cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo pentru Carne, lama 21cm - 5.8451. 21 Cutitul Victorinox Swibo 5.8451. 21 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 21cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit cu lama zimtata pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7836. F9B Cutit cu lama zimtata pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 20cm - 5.5503. 20L Cutitul Victorinox 5.5503. 20L este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 20cm si...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 6.8003. 15B Cutitul Victorinox 6.8003. 15B este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 12cm - 5.2003. 12 Cutitul Victorinox 5.2003. 12 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 5.6003. 15 Cutitul Victorinox 5.6003. 15 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox Macelar, lama 18cm - 5.5203. 18 Cutitul Victorinox 5.5203. 18 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit cu lama zimtata pliabila 11cm Victorinox Swiss Classic - 6.7836. F4B Cutit cu lama zimtata pliabila de 11 cm, fabricata din otel inoxidabil Swiss Made, cu varf rotund Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 18cm - 5.5503. 18L Cutitul Victorinox 5.5503. 18L este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 18cm si...
Detalii
Cutit Victorinox Swibo pentru Dezosat, lama 18cm - 5.8401. 18 Cutitul Victorinox 5.8401. 18 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat din plastic...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 5.6303. 15 Cutitul Victorinox 5.6303. 15 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Injunghiat si Dezosat, lama 15cm - 5.8412. 15 Cutitul Victorinox 5.8412. 15 este gandit pentru injunghiat si dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 12cm - 6.8003. 12B Cutitul Victorinox 6.8003. 12B este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 12cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox pentru feliat, lama 30cm - 5.4503. 30 Cutitul Victorinox 5.4503. 30 este gandit pentru feliat are lama din otel, zimtata, de 30cm si manerul realizat din fibrox. Caracteristici:...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Dezosat, lama 15cm - 5.6403. 15 Cutitul Victorinox 5.6403. 15 este gandit pentru dezosat are lama din otel, dreapta, de 15cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cuțit pentru legume Victorinox verde, ascuțit, lungimea lamei 80 mm...
Detalii
Cutit Victorinox Macelar, lama 20cm - 5.5203. 20 Cutitul Victorinox 5.5203. 20 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 20cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox Macelar, lama 16cm - 5.5203. 16 Cutitul Victorinox 5.5203. 16 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 16cm si manerul realizat...
Detalii
Cutit Victorinox pentru Carne, lama 18cm - 5.2803. 18 Cutitul Victorinox 5.2803. 18 este gandit pentru taiat carne, are lama din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat din fibrox...
Detalii
Cutit Victorinox Swiss Modern pentru Carne, lama 19cm - 6.9013. 19B Cutitul Victorinox 6.9013. 19B face parte din noua colectie Swiss Modern si este gandit pentru taiat carne, are lama...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.