Utilizare: Cutit pentru taierea feliilor subtiri de sunca cruda sau gatita. G olurile (sau buzunarele de aer) impiedica lipirea feliilor de lama. Intregul cutit este forjat dintr-o...
Utilizare: Taierea feliilor de carne groasa Taierea legumelor si a fructelor Taierea si tocarea ierburilor aromate. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil...
Utilizare: Taierea feliilor de carne groasa Taierea legumelor si a fructelor Taierea si tocarea ierburilor aromate. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil...
Utilizare: Taierea carnii sau a pasarilor de curte si a fileurilor subtiri Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate Rockwell 55-57...
Utilizare: Acest cutit poate fi folosit pentru taiere sau feliere. Se poate taia carne in felii subtiri (fara os), se pot taia legume sau fructe. De asemenea, il puteti folosi pentru...
Utilizare: Excelent pentru taierea sau felierea fina a fructelor sau legumelor, cum ar fi rosii, portocale sau lamai. Poate fi folosit si ca un cutit mic pentru paine, de ex. pentru...
Un cutit pentru filetat - 18 cm - ultra flexibil si ultra usor (aproximativ 100 de grame) Teaca din piele, realizata în Thiers, cu muchia taietoare acoperita Serii prestigioase care...
Utilizare: Pentru filetarea pestelui si taierea acestuia in felii foarte subtiri. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate Rockwell...
Utilizare: Un cutit de bucatarie care poate fi folosit la masa pentru friptura, carne de vita de exemplu. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13,...
Utilizare: Un cutit de bucatarie care poate fi folosit la masa pentru a servi o bucata de friptura. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o...
Utilizare: Acest cutit poate fi folosit pentru a curata fructele si legumele sau pentru a taia bucati mici de carne. Poate fi folosit si la masa pentru a servi carne. Intregul cutit...
Utilizare: Utilizat in special pentru felierea subtire a carnii sau a pasarilor de curte . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel carbon, cu o duritate Rockwell 52-54...
Utilizare: Utilizat in special pentru felierea subtire a carnii sau a pasarilor de curte . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate...
Utilizare: Cutit pentru filetarea in fasii foarte subtiri a pestelui . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate Rockwell 55-57 HRC...
Utilizare: Acest cutit poate fi folosit pentru taiere sau feliere. Se poate taia carne in felii subtiri (fara os), se pot taia legume sau fructe. De asemenea, il puteti folosi pentru...
Utilizare: Cutit pentru filetarea in fasii foarte subtiri a pestelui . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate Rockwell 55-57 HRC...
Utilizare: Utilizat in special pentru felierea subtire a carnii sau a pasarilor de curte . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate...
Utilizare: Cutit pentru taierea feliilor subtiri de sunca cruda sau gatita. G olurile (sau buzunarele de aer) impiedica lipirea feliilor de lama. Intregul cutit este forjat dintr-o...
Utilizare: Un cutit de bucatarie care poate fi folosit la masa pentru friptura, carne de vita de exemplu. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13,...
Utilizare: Excelent pentru taierea sau felierea fina a fructelor sau legumelor, cum ar fi rosii, portocale sau lamai. Poate fi folosit si ca un cutit mic pentru paine, de ex. pentru...
Utilizare: Cutit pentru taierea pestelui mare in felii foarte subtiri, de exemplu somon afumat. Golurile (sau buzunarele de aer) impiedica lipirea feliilor de lama. Intregul cutit este...
Utilizare: Utilizat in special pentru felierea subtire a carnii sau a pasarilor de curte . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel carbon, cu o duritate Rockwell 52-54...
Utilizare: Cutit pentru filetarea in fasii foarte subtiri a carnii sau a pestelui Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel carbon, cu o duritate Rockwell 52-54 HRC...
Utilizare: Un cutit de bucatarie care poate fi folosit la masa pentru friptura, carne de vita de exemplu. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13,...
Utilizare: Cu aceasta lama fina procesul de dezosare este foarte usor. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate Rockwell 55-57 HRC...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.