Utilizare: Cu aceasta lama fina procesul de dezosare este foarte usor. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel carbon, cu o duritate Rockwell 52-54 HRC. Acesta este...
CS SOLINGEN Cuțit bucătar cu suprafață din titan 20 cm GARMISCH CS-070489 - material: oțel inoxidabil - lame ascuțite cu suprafață de titan - forjat dintr-o singură bucată de oțel...
Ideal pentru a taia felii de paine sau alte alimente cu crusta tare si interior moale. Cuțitele Brabantia rămân ascuțite mai mult timp, deoarece lamele lor sunt fabricate din oțel molibden...
Marca Carl Schmidt Sohn din 1829 Un brand care si-a inceput afacerea facand sabii. Situat pe raul Wupper, la 30 km nord-est de Köln, orasul Solingen a fost fondat in 1374. Acum renumit...
Cutitul Bucatarului din otel inoxidabil Black Silver Collection Berlinger Haus BH 2377 fabricat dintr-o lama subtire si ascutita. Cutitul poarta aceasta denumire pentru ca este cel...
Caracteristici: Lama este fabricata din otel german calit, duritate 54 HRC Design atragator si confortabil inspirat de bucataria si cultura traditionala scandinava Manerul este fabricat...
Cutit profesional de transat 0395 F. Herder Cutitul profesional de transat 0395 F. Herder este indispensabil atunci cand vine vorba de taierea si felierea precisa a carnii. Cu ajutorul...
Cutit Kershaw pentru dezosat, lama 22.9cm - KS1243SHX Cutit pentru curatat si dezosat cu lama dreapta de la Kershaw este perfect pentru procesarea pestilor precum somon, pastrav etc...
De la infiintarea sa in 2008, FISSMAN a devenit cel mai mare producator de vase si accesorii pentru bucatarie. Sediul central al companiei este situat in Hong Kong si are reprezentante...
Aceste cutite sunt dezvoltate impreuna cu specialisti in domeniu si asta le confera o forma ergonomica rotunjita, de mare ajutor in munca. Au o aderenta neafectata de grasimi si umezeala...
Utilizare: Un cutit de bucatarie care poate fi folosit la masa pentru friptura, carne de vita de exemplu. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13,...
Cutit profesional pentru dezosat 0354, F. Herder Este denumit cutitul macelarului, fiind folosit la ales si transat si dezosat carne. Lama lata usureaza taierea/transarea bucatilor...
Cutit friptura cu lama din otel carbon 90mm, 0339 F. Herder Cuțitul pentru friptură este partenerul esențial pentru o experiență autentică. Cu lama sa ascuțită, din oțel CARBON , acest...
Utilizare: Excelent pentru felierea tuturor tipurilor de paine, briosa si prajituri. De asemenea, este util pentru indepartarea pielii groase a anumitor legume sau fructe, cum ar fi...
Cutit Victorinox Macelar, lama 18cm - 5.5203. 18 Cutitul Victorinox 5.5203. 18 este gandit pentru macelari, are lama in forma specifica din otel, dreapta, de 18cm si manerul realizat...
Cutit pentru feliat sunca/carne 195 mm F. Herder- Thermo Dacă doriți să tăiați șuncă, cârnați sau carne, atunci acest cuțit este cea mai bună alegere. Acest cuțit specializat oferă...
Cutit taiat varza 4893 , F. Herder Cuțitul de tăiat varză este esențial în fiecare bucătărie, special conceput pentru prepararea verzei și a altor legume. Cu lama sa largă și curbată,...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.