Utilizare: Taierea feliilor de carne groasa Taierea legumelor si a fructelor Taierea si tocarea ierburilor aromate. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil...
Cutit bucatarie japonez SANTOKU 18 cm, Brigade Forge Premium- TB Groupe Cuțitul Santoku, "lama cu trei virtuți", este un adevărat cuțit multifuncțional. O lamă de calitate Fabricat...
Cutit bucatarie/chef 20 cm, Brigade Forge Premium- TB Groupe O lamă de calitate Fabricat în Franța -Cuțitul de bucătărie este instrumentul perfect pentru tăierea de precizie și pentru...
Cutit Yanagiba 21 cm Seki Magoroku Kinju Cutit Yanagiba 21 cm Cutitele bucatarului din seria Seki Magoroku Kinju si Hekiju sunt deosebit de usoare in mana si permit taierea precisa...
CS SOLINGEN Cuțit Santoku Damasc oțel inoxidabil 18 cm KONSTANZ CS-071288 - lungimea lamei 18 cm - oțel japonez cu 67 de straturi - material de înaltă calitate al lamei VG 10...
Cuțit de bucătărie damasc Saltama - Paring/Alb Cuțit de bucătărie de înaltă calitate la un preț uimitor! Mai multe straturi de diferite tipuri de oțel alternează în structura materialului...
Cutit multifunctional din colectia Seki Magoroku Vintaje - Made in Japan. Lungime lama: 9 cmLungime maner: 9 cmProducator: KAI Cunoscut ca si "cutit de birou", cutitul multifunctional...
Utilizare: Taierea feliilor de carne groasa Taierea legumelor si a fructelor Taierea si tocarea ierburilor aromate. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil...
Cuțit de bucătărie Hakusan Damasc - Small Cleaver Cuțit de bucătărie de calitate la un preț uimitor! Acest cuțit are un mâner interesant. Mai multe straturi de diferite tipuri de...
Set Martiini Cutit + Furca pentru Friptura - R. M. 1482011 Set Marttiini - cutit pentru friptura si furculita pentru friptura fac pereche ideala pentru pregatirea fripturii! Un cadou...
Cuțit de bucătărie Hachiro Acest cuțit rustic cu lamă din lemn masiv și textură este ideal pentru iubitorii gătitului tradițional. Lama fabricată din oțel de înaltă calitate garantează...
Utilizare: Cutit pentru taierea feliilor subtiri de sunca cruda sau gatita. G olurile (sau buzunarele de aer) impiedica lipirea feliilor de lama. Intregul cutit este forjat dintr-o...
Un satâr de carne este un instrument special de gătit conceput pentru prelucrarea și tăierea cărnii. Este un cap metalic ascuțit care are o formă dreptunghiulară. În comparație cu cuțitele,...
Utilizare: Cutit pentru filetarea in fasii foarte subtiri a pestelui. Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate Rockwell 55-57 HRC...
Utilizare: Utilizat in special pentru felierea subtire a carnii sau a pasarilor de curte . Intregul cutit este forjat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil Z50C13, cu o duritate...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.