Sekiryu OSAKA Cutit japonez Gyuto (SRHP900)

Sekiryu OSAKA Cutit japonez Gyuto (SRHP900)

169,90 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Sekiryu OSAKA Cutit japonez Gyuto (SRHP900)

169,90 RON
In stoc
spre magazin »
aranjareamesei.ro
Descrierea produsului
Linia Osaka se remarca prin lama finisata in lovitura de ciocan, impiedicand astfel ca alimentele sa se lipeasca. Realizata prin prelucrarea intr-un singur strat a otelului inoxidabil, lama este tratata antipatare si foarte bine ascutita. Manerul din ABS negru cu textura antialunecare prinde lama in suportul din otel inoxidabil, asigurand ca fiecare cutit este usor de folosit, chiar si cu mainile ude. Este in bucataria japoneza echivalentul „cutitului bucatarului din Europa. Spre deosebire de acesta din urma, este facut din otel mai dur, cu lama mai subtire iar ascutirea se face pe ambele parti. Initial a fost creat pentru a taia bucati mari de carne de vita, de unde si denumirea care inseamna „sabie pentru vite. Lama: Otel inoxidabil turnat intr-un singur strat, ascutit pe ambele parti Duritate lama: 50-53 pe scala Rockwell Suport (Bolster): Otel inoxidabil Maner: ABS de culoare neagra Lungime lama: 180 mm Latime lama: 43 mm Lungime totala: 305 mm Greutate totala: 134 g Utilizare: taiat si tocat in bucati mari carne, peste, legume Produs de Sekiryu in Seki, Japonia Intretinere: dupa utilizare cutitele se spala cu apa si detergent neabraziv, dupa care, imediat se usuca foarte bine. Se pastraza preferabil pe un suport magnetic in care nu este afectat taisul si care este plasat astfel incat copii sa nu le poata ajunge. Daca suportul magnetic nu este o optiune, depozitati cutitele intr-un sertar separat, fara alte articole astfel incat sa puteti usor preveni accidentele si lama sa nu fie afectata. Daca depozitati cutitele o perioada indelungata, acoperiti lama cu un strat de ulei vegetal pentru a o proteja de umezeala din atmosfera. Oricat de rezistent ar fi otelul din care este realizat ascutisul, la un moment dat veti fi in situatia de a reascuti cutitele japoneze. Pentru asta folositi doar o cute, piatra de ascutire (tocila) asezata pe o suprafata dreapta. Udati cutea inainte de a ascuti cutitul si evitati sa aplicati o presiune mare pe lama in timp ce ascutiti.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.