Miyabi /6000 MCT cuțit de bucătărie, Lungime: 290 mm, Lungimea lamei: 160 mm, Gyutoh

Miyabi /6000 MCT cuțit de bucătărie, Lungime: 290 mm, Lungimea lamei: 160 mm, Gyutoh

1 480,14 RON

Ofertele pentru produsul

 

Miyabi /6000 MCT cuțit de bucătărie, Lungime: 290 mm, Lungimea lamei: 160 mm, Gyutoh

1 480,14 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrozone.ro
Descrierea produsului
Mâner curbatMânerul curbat, cu gât de lebădă, realizat din lemn de cocobo pakka, stabil din punct de vedere dimensional, conferă fiecărui cuțit o eleganță extraordinară și asigură un echilibru perfect, un confort ridicat și o tăiere fără oboseală pentru toate tehnicile de tăiere. Un ac de mozaic și un capac de capăt cu logo în relief completează aspectul elegant.
Oțel de calitate superioarăMiezul lamei realizat din oțel pudră MC63 MicroCarbide este înconjurat de două straturi de oțel, două grade diferite de duritate variabilă.
Finisaj cu ciocanUn finisaj cu ciocan, cunoscut sub numele de tsuchime, creează o textură de suprafață extrem de atractivă și elegantă
Lamă extrem de durăLama CRYODUR este întărită la -196 °C într-un proces de întărire la gheață special dezvoltat. Acest lucru are ca rezultat o duritate excepțională de aproximativ 63 Rockwell și o ascuțire de lungă durată a lamei
Declanșator honobazukeDeclanșatorul tradițional japonez Honobazuke conferă fiecărei lame ascuțimea sa de neegalat. Declanșatorul cu două fețe produce un tăiș simetric cu un unghi total de 19°.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.