Messermeister Cutit bucatar Bunka 20cm Messermeister Carbon (CS68608)

Messermeister Cutit bucatar Bunka 20cm Messermeister Carbon (CS68608)

1 149,00 RON
 

Messermeister Cutit bucatar Bunka 20cm Messermeister Carbon (CS68608)

1 149,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrotech.ro
Descrierea produsului
Cutit Chef Bunka, 20 cm, Messermeister, linia Carbon Cutitul bucatarului Bunka, 20 cm, Messermeister, linia Carbon Cutitul bucatarului stil „Bunka Carbon este proiectat cu o pozitie agresiva pentru taiere cu varful in jos. Lama sa lata are o balansare continua de la varf la maner pentru a produce o alunecare lina fara efort pe suprafata de taiere. Manerul decalat mentine centrul de greutate sub maner pentru o stabilitate optima. Suprafetele de control profilate in lama si maner ofera mai multe puncte de prindere pentru o varietate de apucaturi. Duritate 61.3-61.7 Rockwell, Unghi de ascutire 15 grade bilateral, Grosimea lamei 2.5 mm, Lungimea lamei 20 cm, Lungimea manerului 12.46 cm, Lungime totala 39.92 cm, Greutate 252 gr. Messermeister prin linia Carbon a creat un design revolutionar, axat pe performanta, pentru a optimiza capacitatea extrema de taiere a lamelor din otel carbon. Bucatarii profesionisti prefera otelul carbon pentru o ascutime de neegalat. Mult mai dur si mai rezistent decat aliajele inoxidabile, otelul carbon pastreaza taisul mai mult timp si poate fi usor reascutit. Materialul frumos al manerului este realizat din aschii de lemn spaniol ultra-rezistent, stabilizate cu rasini naturale non-fenolice. Rasina naturala face manerele de sute de ori mai durabile decat lemnul brut, pastrand totusi aceeasi senzatie calda. Pentru a mentine aceste cutite in stare excelenta urmati aceste reguli simple:- Spalati-le manual si uscati-le bine. Evitati utilizarea in masina de spalat vase. -Curatati imediat, in special dupa taierea alimentelor sarate sau acide, precum rosiile si citricele. - Aplicati in mod regulat un strat usor de ulei mineral sau ulei de gatit folosind un prosop de hartie. In timp, otelul carbon formeaza o patina protectoare care este de obicei de culoarea carbunelui. Cu toate acestea, daca este expus la oxigen si umiditate, acesta poate dezvolta rugina rosie daunatoare. Pentru a indeparta rugina rosie, frecati usor cu o perie de nailon si bicarbonat de sodiu. Pentru a va proteja cutitul, aplicati un strat usor de ulei mineral pentru a dispersa umezeala si a permite patinei protectoare sa se dezvolte. Evitati contactul cu agenti corozivi precum inalbitorul, acidul citric, otetul sau sarea, deoarece acestia pot provoca coroziune, mai ales atunci cand cutitul este nou. Fabricat manual in Maniago, Italia. Design performant. Otel cu continut ridicat de carbon Böhler K110 cu finisaj Ceramic Stonewash Maner din lemn stabilizat cu rasina Muchie extrem de ascutita cu unghi de taiere de 15 grade. Messermeister este o companie specializata in productia de cutite de bucatarie de inalta calitate si alte ustensile de bucatarie. Numele companiei, care in germana inseamna maestrul cutitelor, reflecta traditiile indelungate si maiestria inalta in fabricarea cutitelor.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.