Kasumi Cutit pentru legume KASUMI Kuro KR-04, 16.5 cm, Damascus steel, 32 straturi, dublu V-Cut (KR-04)

Kasumi Cutit pentru legume KASUMI Kuro KR-04, 16.5 cm, Damascus steel, 32 straturi, dublu V-Cut (KR-04)

954,49 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Kasumi Cutit pentru legume KASUMI Kuro KR-04, 16.5 cm, Damascus steel, 32 straturi, dublu V-Cut (KR-04)

954,49 RON
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
pentruacasa.com
Descrierea produsului
Cutit pentru legume KASUMI Kuro KR-04, 16.5 cm, Damascus steel, 32 straturi, dublu V-CutPerfect pentru legume, fructe, ierburi aromatice . Taisul este rezultatul multor operatii de ascutire pe pietre de aparotative speciale. Modelul damasc al lamelor cutitelor KASUMI este dat deforjarea si impaturirile repetate, in mai multe straturi, a otelului deinalta calitate. Descriere produs:Lungime lama: 16.5 cmLungime totala: 30.7 cmDuritate: 57-59 HRCManer: lemn laminat negru in forma octogonala Lama: damascus steel, 32 straturiKasumi - fabricat in Seki, JaponiaSeki, supranumita si capitala industriei japoneze a cutitelor, este localizata in centrul arhipelagului japonez. Istoria industriei cutitelor in Seki a inceput cu peste 800 de ani in urma. Primii maestrii din Seki au realizat sabii inca de la inceputul anilor 1200. Seki a fost dintotdeauna locul ideal. Tot ce este nevoie pentru a fauri o sabie se gaseste local, de la minereurile necesare, lemn de calitate si pana la apa proaspata de rau. Aceasta metoda de a fauri sabii era unica in Japonia acelei perioade. Sabiile produse in Seki sunt de o calitate exceptionala. Tehnica traditionala japoneza de faurire a sabiilor a fost transmisa din generatie in generatie de-a lungul anilor, pana in prezent. Aceste tehnici sunt inca folosite in productia cutitelor Kasumi. Instructiuni de utilizare:Nu se spala la masina de spalat vase. Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare. Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra de ascutit de inalta calitate. Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana. Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire. Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol. Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla. Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase. Instructiuni de ascutire:Lasati piatra la inmuiat pentru 15 minute. Piatra trebuie sa fie uda in timpul utilizarii; puteti picura o cantitate redusa de apa. Apa actioneaza ca un lubrifiant pe piatra. Cutitul trebuie tinut la un unghi de 10-20 grade fata de piatra. Apoi piatra este trecuta pe suprafata pietrei inainte si inapoi cu o presiune redusa. In timp ce ascutiti cutitul se va crea o pudra fina. Poate fi utilizat atat cu mana dreapta cat si stanga. Dupa ce a fost ascutit cutitul trebuie clatit cu apa calduta si ulterior uscat cu o carpa moale. Cele mai bune cutite japoneze nu sunt inoxidabile! Asigurati-va intotdeauna ca lama cutitului este uscata!Pe toate cutitele Kasumi trebuie aplicat un strat de ulei, cu un ulei neutru. Daca cutitul nu este utilizat o perioada indelungata de timp, stratul de ulei de pe lama trebuie verificat sau inlocuit la anumite intervale.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.