Kai Seki Magoroku Shoso 12 cm (AB-5163)

Kai Seki Magoroku Shoso 12 cm (AB-5163)

de la 249,00 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

KAI Cutit de decojire Seki Magoroku Shoso, 12 cm (AB-5163)

249,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
simonascookshop.ro
 

KAI Cutit utilitar 12cm Seki Magoroku Shoso (AB-5163)

275,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrotech.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 249,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Kai: Kai Cutit de bucatarie

CHROMA Cutit pentru tomate si branza 12 cm (P-10) Cutit de bucatarie 497,60 RON CHROMA Cutit pentru tomate si branza 12 cm (P-10) CHROMA Santoku pentru feliat/tocat Type 301 17,8 cm (P-02) Cutit de bucatarie 703,17 RON CHROMA Santoku pentru feliat/tocat Type 301 17,8 cm (P-02) CHROMA Cutitul bucatarului Type 301 24 cm (P-01) Cutit de bucatarie 904,23 RON CHROMA Cutitul bucatarului Type 301 24 cm (P-01) CHROMA Cutit pentru transat Type 301 19,3 cm (P-05) Cutit de bucatarie 602,65 RON CHROMA Cutit pentru transat Type 301 19,3 cm (P-05)
Descrierea produsului
Material lama Otel inoxidabil
Material maner Metal
Lungime lama 12 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cutit de decojire, colectia Seki Magoroku Shoso - Made in Japan. Lungime lama: 12 cmLungime maner: 10,5 cmProducator: KAI
Seki Magoroku ShosoColectia a fost denumita dupa un renumit samurai din Japonia feudala, Suzuku Magoroku. Cu un aspectsobru si elegant, realizate din otel inoxidabil, cutitele Seki Magoroku Shosoreprezinta o adevarata bijuterie in bucatarie. Forjate din otel inoxidabil, aceste cutite au fost ascutite si realizate doar cu ajutorul unei aptitudinitehnice extraordinare. Rezultatul este o lama cu o claritate, robustete sidurabilitate perfecta, ideala pentru utilizarea zilnica in bucatarie. Lamele sunt ascutitecu o viteza lenta de finisare, folosind cea mai recenta tehnologie deprocesare. Aceasta confera fiecarui cutit Shoso o claritate deosebita siminimizeaza frecarea dintre alimentele ce urmeaza a fi taiate si lama. Manerulergonomic din otel inoxidabil, cu un model distinctiv de romb, formeaza otranzitie insesizabila cu lama cu aspect satinat. Cutitele din colectia Shosoasigura o manevrare placuta, siguranta si igiena optima.
MaterialeKAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte material de inalta calitate. Lama Shoso esteforjata din otel inoxidabil 1K6 cu o duritate de 58 (±1) HRC, ceea cegaranteaza un nivel ridicat si uniform de duritate. Finisajul mat evidentiazaeleganta cutitului. Manerul mat dinotel inoxidabil 18-8 este deosebit de robust si asigura manevrabilitateprofesionala datorita formei sale eliptice simetrice. Modelul integrat de rombofera o prindere sigura si confortabila in timpul taierii.
HRC – Scala de duritate RockwellScala HRC oferaposibilitatea compararii duritatii a doua materiale diferite, cum ar fi douatipuri de otel. Pentru determinarea gradului de duritate, materialul este supusunui test in care pe suprafata sa este apasat un diamant conic, la o presiuneconstanta. Cu cat este mai mare valoarea obtinuta (unitati HRC), cu atat estemai dur materialul.
Intretinerea cutituluiInainte de primautilizare, clatiti cutitele KAI cu apa calda. Imediat dupa fiecare utilizarecuratati lama cu mana sub un jet de apa si uscati-o cu o carpa moale; nufolositi solutii de curatare agresive! Clatiti substantele agresive/corozive depe lama imediat dupa expunere (cum ar fi de exemplu zeama de lamaie)Pentru sigurantadvs. , va recomandam sa stergeti intotdeauna cutitutul efectuand o miscaredinspre dvs. spre exterior si dinspre partea boanta a lamei catre cea ascutita, folosind un prosop de bucatarie sau un alt material textil moale. Cutitele KAI nutrebuie curatate niciodata masina de spalat vase! Curatati-le manual pentru aproteja materialul si a le pastra taisul. Va recomandam sataiati doar pe tocatoare de lemn sau plastic. Sticla, piatra si granitul nusunt suprafete potrivite pentru tocat intrucat pot afecta permanent taisullamei. De principiu, lamele cutitelor KAI nu sunt trebuie utilizate pentru taierea oaselor (inclusiva oaselor de peste) sau a mancarurilor congelate. Cutitele KAI suntspecializate pe taieri fine, de precizie, nu pentru sarcini dure si agresive. Atunci cand depozitaticutitele, asigurati-va ca taisul lor nu intra in contact cu alte obiectemetalice. Astfel, ele isi vor pastra taisul si nu se vor pata. Cea mai bunametoda de stocare a cutitelor este in blocuri pentru cutite, suporturi din lemnpentru sertare, teci, huse sau pe rafturi magnetice. Cutitele KAI cumanere de lemn nu trebuie sa stea prea mult in apa. Ocazional, aplicati unstrat de ulei vegetal pe suprafetele de lemn (cel mai bun pentru aceasta esteuleiul de musetel). Cum ascutim un cutit KAI?Inainte deutilizare, piatra de ascutit trebuie scufundata complet in apa timp de 10minute. Pe durata ascutirii, asigurati-va ca pe suprafata pietrei existaintotdeauna o pelicula de apa. Apa de pe piatra are rolul de a raci lamacutitului in timpul slefuirii.
Ascutirealamelor cu doua taisuriAsezati una dinlaturile lamei pe piatra pentru ascutit. Incepeti de lavarful lamei. Trageti cutitul intr-un unghi de 16° pe piatra, miscand lamainainte si inapoi, exercitand doar o usoara presiune. Repetati acest procespana cand observati ca in apa de pe suprafata pietrei a aparut un praf depiatra foarte fin. Intoarceti cutitulsi continuati sa ascutiti si partea cealalta a lamei, asa cum este descris maisus. Incercati sa mentineti acelasi numar de miscari pe o parte si pe cealalta. Este important sa mentineti acelasi unghi pentru a obtine o lama simetrica. Clatiti cuatentie cutitul si piatra pentru ascutit in apa fierbinte.

KAI a fost fondatin anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki aajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilorfaurari care isi demonstrau maiestria si inventivitatea in prelucrareameta...


Denumiri similare la Cutit de bucatarie Kai Seki Magoroku Shoso 12 cm (AB-5163): Seki Magoroku Shoso 12 cm AB 5163, SekiMagorokuShoso12cmAB5163, Seki Magoroku Shoso 12 cm (AB 5163), SekiMagorokuShoso12cmAB-5163


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.