Kai Seki Magoroku KK 30 cm (KK-0030)

Kai Seki Magoroku KK 30 cm (KK-0030)

de la 885,00 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

KAI Cutit Yanagiba 30cm Seki Magoroku KK (KK-0030)

885,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrotech.ro
 

KAI Cutit Yanagiba, Seki Magoroku KK, 30 cm (KK-0030)

899,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
simonascookshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 885,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Kai: Kai Cutit de bucatarie

Fiskars Cutit pentru sunca si somon (1014202) Cutit de bucatarie de la 88,99 RON Fiskars Cutit pentru sunca si somon (1014202) Fiskars Cutit mic pentru legume (1002842) Cutit de bucatarie 25,00 RON Fiskars Cutit mic pentru legume (1002842) Fiskars Cutit pentru curatat (1003091) Cutit de bucatarie de la 74,99 RON Fiskars Cutit pentru curatat (1003091) Fiskars Cutit pentru tomate (1003092) Cutit de bucatarie de la 74,99 RON Fiskars Cutit pentru tomate (1003092)
Descrierea produsului
Material lama Otel inoxidabil
Material maner Plastic
Lungime lama 30 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cutit Yanagiba, Seki Magoroku KK - Kai, Made in Japan
Lungime lama: 30 cmLungime maner: 12.5 cmProducator: KAI
Yanagiba – „lama frunza de salcie
Yanagiba este uncutit traditional japonez de feliere. Datorita lamei subtiri, cu tais doar pe osingura latura, usor concava si relativ lunga, acest cutit este perfect pentrutaieri foarte fine. Cutitul garanteaza o taieri curate si extrem de precise, precum cele necesare in prepararea sushi.

Seki Magoroku KK Yanagiba
Cutitele japoneze de feliere Seki Magoroku KK Yanagiba se disting prin forma lor pura si prin manerul octogonal, negru mat, din lemn de pakka. Forma extrem de lunga si subtire a lamei permite taieturi precise si subtiri ca napolitana - perfecte pentru taierea pestelui. Lama tesita pe o singura parte a lui Yanagiba este realizata din otel inoxidabil cu continut ridicat de carbon. Lama indeplineste standardele europene stricte si este decorata cu o linie ondulata ca un finisaj satinat. Seria KK combina calitatea robusta cu functionalitatea simpla.

MaterialeKAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte material de inalta calitate.
Lamele cutitelor din colectia Seki Magoroku Redwoodsunt realizate dintr-un aliaj otel inoxidabil-carbon 1K6 cu duritatea de 58 (±1) HRC. Lama cu tais doar pe o singura parte, un modeltipic japonez, reduce frictiunea dintre lama si alimentul taiat, permitandtaieri mai precise, cum ar fi cele necesare la prepararea sushiului, deexemplu.

HRC – Scala de duritate RockwellScala HRC ofera posibilitatea compararii duritatii a doua materiale diferite, cum ar fi doua tipuri de otel. Pentru determinarea gradului de duritate, materialul este supus unui test in care pe suprafata sa este apasat un diamant conic, la o presiune constanta. Cu cat este mai mare valoarea obtinuta (unitati HRC), cu atat este mai dur materialul.
Intretinerea cutituluiInainte de prima utilizare, clatiti cutitele KAI cu apa calda. Imediat dupa fiecare utilizare curatati lama cu mana sub un jet de apa si uscati-o cu o carpa moale; nu folositi solutii de curatare agresive! Clatiti substantele agresive/corozive de pe lama imediat dupa expunere (cum ar fi de exemplu zeama de lamaie)Pentru siguranta dvs. , va recomandam sa stergeti intotdeauna cutitutul efectuand o miscare dinspre dvs. spre exterior si dinspre partea boanta a lamei catre cea ascutita, folosind un prosop de bucatarie sau un alt material textil moale. Cutitele KAI nu trebuie curatate niciodata masina de spalat vase! Curatati-le manual pentru a proteja materialul si a le pastra taisul. Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau plastic. Sticla, piatra si granitul nu sunt suprafete potrivite pentru tocat intrucat pot afecta permanent taisul lamei. De principiu, lamele cutitelor KAI nu sunt trebuie utilizate pentru taierea oaselor (inclusiv a oaselor de peste) sau a mancarurilor congelate. Cutitele KAI sunt specializate pe taieri fine, de precizie, nu pentru sarcini dure si agresive. Atunci cand depozitati cutitele, asigurati-va ca taisul lor nu intra in contact cu alte obiecte metalice. Astfel, ele isi vor pastra taisul si nu se vor pata. Cea mai buna metoda de stocare a cutitelor este in blocuri pentru cutite, suporturi din lemn pentru sertare, teci, huse sau pe rafturi magnetice. Cutitele KAI cu manere de lemn nu trebuie sa stea prea mult in apa. Ocazional, aplicati un strat de ulei vegetal pe suprafetele de lemn (cel mai bun pentru aceasta este uleiul de musetel). Cum ascutim un cutit KAI?Inainte de utilizare, piatra de ascutit trebuie scufundata complet in apa timp de 10 minute. Pe durata ascutirii, asigurati-va ca pe suprafata pietrei exista intotdeauna o pelicula de apa. Apa de pe piatra are rolul de a raci lama cutitului in timpul slefuirii.
Ascutirea lamelor cu tais unicMai intai, asezati partea doar partial ascutita a cutitului pe piatra pentru ascutire. Incepeti de lavarful lamei. Trageti cutitul intr-un unghi de 45° pe suprafata pietrei, miscand lama inainte si inapoi, apasand in acelasitimp o usoara presiune. Repetatiacest proces pana cand observati ca in apa de pe suprafata pietrei a aparut unpraf de piatra foarte fin. Intoarceticutitul pe partea cealalta. Acum asezati partea concava a lamei complet lipitade piatra pentru ascutit si continuati ascutirea – dar doar 1/10 din cat atiascutit pe cealalta parte a lamei. Clatiti cuatentie cutitul si piatra pentru ascutit in apa fierbinte.

KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki a ajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilor faurari care isi demonstrau maiestria si inventivitatea in prelucrarea metalelor. Astazi, KAI colaboreaza in procesul de productie doar cu lucratori calificati ce detin o experienta vasta. De asemenea, compania japoneze utilizeaza un numar de sortimente de oteluri de ina...


Denumiri similare la Cutit de bucatarie Kai Seki Magoroku KK 30 cm (KK-0030): Seki Magoroku KK 30 cm KK 0030, SekiMagorokuKK30cmKK0030, Seki Magoroku KK 30 cm (KK 0030), SekiMagorokuKK30cmKK-0030


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.