Kai Satar Shun Classic, 17, 5 cm (DM-0767)

Kai Satar Shun Classic, 17, 5 cm (DM-0767)

1 179,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Kai Satar Shun Classic, 17, 5 cm (DM-0767)

1 179,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
simonascookshop.ro
Descrierea produsului
Satar din colectia Shun CLassic - Made in JapanLungime lama: 17,5 cmLungime imbinare maner: 0,5 cmLungime maner: 12,2 cmProducator: KAI
Spre deosebire de celelalte cutite din gama Shun, acest satar este fabricat dintr-un alt tip de otel (AUS8A), caracterizat printr-o anumita flexibilitate foarte utila in lucruu. Nu prezinta aspectul Damasc. Acest satar usor este destinat taierii si despicarii oaselor moi sau subtiri, tendoanelor sau a legumelor tari precum dovleacul. Manerul este fabricat din lemn de Pakka laminat si foarte bine finisat, provenit din esenta de pin japonez. Are o forma ergonomica cu o simetrice ce promite o manuire usoara pentru dreptaci sau stangaci, in mod egal. Profilul manerului este in forma de castana si se potriveste perfect in palma. Lama este prelungita in maner dand o senzatie de control si siguranta perfecte. La acest satar lemnul Pakka este fixat de metal cu doua nituri solide.
Shun ClassicColectia ShunClassic imbina arta japoneza veche a fauririi sabiilor de samurai cu proceselede fabricatie ultra-moderne din prezent. Rezultatul se traduce printr-o gama decutite de inalta calitate, cu straturi de Damasc, create acordand o atentiedeosebita chiar si celor mai fine detalii. Prin urmare, cutitele sunt ideale pentru uz profesional. Lamele Shun Classic suntincantatoare vizual gratie tiparului deosebit semi-lucios obtinut prinprelucrarea amestecului de otel Damasc, setat in 32 de straturi pe fiecareparte a nucleului central. Alaturarea cu un maner elegant din pakkawood negruda nastere unui design estetic ce are la baza calitatea si functionalitatea. Manerul subtireeste realizat din pakkawood (un furnir de esenta de lemn), proiectat in formatraditionala japoneza de castana. Rasinile de inalta calitate cu care a fosttratat lemnul asigura rezistenta la umezeala a materialului. Forma de castanagaranteaza utilizarea ferma si sigura a cutitului pe timpul taierii, iarcapatul integrat sporeste stabilitatea si echilibrul.
MaterialeKAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte material de inalta calitate. Lamele realizatedin otel inoxidabil sunt foarterezistente la coroziune datorita continutului ridicat de crom. In principiu, este o calitate foarte pura din otel. Un continut mare de carbon asigura o maibuna rezistenta a marginilor, mentinand ascutimea lamei.
Pakkawood se refera la un furnir din lemn, compus din maimulte straturi de lemn de esenta tare, care se utilizeaza la fabricareamanerelor. Furnirul din lemn impregnat este infuzat cu rasini de inaltacalitate si poate fi colorat, permitand crearea unei game diversificate demanere pentru cutite. Manerele sunt ideale pentru cutitele de bucatarie, deoarece acestea vin des in contact cu lichide sau alimente umede.
Intretinerea cutituluiInainte de primautilizare, clatiti cutitele KAI cu apa calda. Imediat dupa fiecare utilizarecuratati lama cu mana sub un jet de apa si uscati-o cu o carpa moale; nufolositi solutii de curatare agresive! Clatiti substantele agresive/corozive depe lama imediat dupa expunere (cum ar fi de exemplu zeama de lamaie)Pentru sigurantadvs. , va recomandam sa stergeti intotdeauna cutitutul efectuand o miscaredinspre dvs. spre exterior si dinspre partea boanta a lamei catre cea ascutita, folosind un prosop de bucatarie sau un alt material textil moale. Cutitele KAI nutrebuie curatate niciodata masina de spalat vase! Curatati-le manual pentru aproteja materialul si a le pastra taisul. Va recomandam sataiati doar pe tocatoare de lemn sau plastic. Sticla, piatra si granitul nusunt suprafete potrivite pentru tocat intrucat pot afecta permanent taisullamei. De principiu, lamele cutitelor KAI nu sunt trebuie utilizate pentru taierea oaselor (inclusiva oaselor de peste) sau a mancarurilor congelate. Cutitele KAI sunt specializatepe taieri fine, de precizie, nu pentru sarcini dure si agresive. Atunci cand depozitaticutitele, asigurati-va ca taisul lor nu intra in contact cu alte obiectemetalice. Astfel, ele isi vor pastra taisul si nu se vor pata. Cea mai bunametoda de stocare a cutitelor este in blocuri pentru cutite, suporturi din lemnpentru sertare, teci, huse sau pe rafturi magnetice. Cutitele KAI cumanere de lemn nu trebuie sa stea prea mult in apa. Ocazional, aplicati unstrat de ulei vegetal pe suprafetele de lemn (cel mai bun pentru aceasta esteuleiul de musetel). Cum ascutim un cutit KAI?Inainte deutilizare, piatra de ascutit trebuie scufundata complet in apa timp de 10minute. Pe durata ascutirii, asigurati-va ca pe suprafata pietrei existaintotdeauna o pelicula de apa. Apa de pe piatra are rolul de a raci lamacutitului in timpul slefuirii.
Ascutirealamelor cu doua taisuriAsezati una dinlaturile lamei pe piatra pentru ascutit. Incepeti de lavarful lamei. Trageti cutitul intr-un unghi de 16° pe piatra, miscand lamainainte si inapoi, ...

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.