Kai Cutit utilitar 15cm Shun Classic White (DM-0701W)

Kai Cutit utilitar 15cm Shun Classic White (DM-0701W)

769,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Kai Cutit utilitar 15cm Shun Classic White (DM-0701W)

769,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrotech.ro
Descrierea produsului
Cutit utilitar 15cm, Shun Classic White Cutit utilitar15cm, Shun Classic White. Cutitele profesionale Kai Shun Classic White sunt fabricate din doua oteluri inoxidabile diferite, cu 32 de straturi de Damasc. Stratul de baza este realizat din otel VG MAX, este extrem de dur (61 ± 1 HRC, 1,0% dioxid de carbon, 1,5% cobalt) si otel inoxidabil, astfel incat lama ramane ascutita mult timp. Lamele din colectia Shun Classic sunt cu tais dublu. Unghiul de ascutire este de 16 grade pe fiecare parte, ceea ce imbunatateste ascutisul si garanteaza o feliere foarte precisa. Lama este din otel inoxidabil intarit VG MAX si acoperit de 32 de straturi pe parti de otel Damasc (SUS410). Manerul are forma oblica este din lemn stratifiat (Pakka) din estnta tare impregnat cu rasini de inalta calitate. Lungime totala: 26.6 cm. Lungime lama: 15 cm. Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat dupa acesta. Fabricat in Japonia. KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate. Îngrijirea cuţitelor japoneze De îndată ce aveţi aceste cuţite în propria casă, vor dura ani de zile, dacă nu o viaţă, dacă sunt îngrijite corespunzător. Spălaţi-le manual şi uscaţi-le bine după fiecare utilizare. Depozitaţi-le în blocuri de cuţite, cu protecţiile lamelor într-un sertar sau o bară magnetică. Vă veţi bucura de aceste cuţite minunate o perioadă lungă de timp. Descoperirea frumuseţii cuţitelor japoneze Cuţitele KAI sunt o valoare adăugată în orice bucătărie. Când alegeţi un cuţit individual sau un set complet, vă veţi îndrăgosti de aspectul modern şi performanţa superioară a acestor instrumente versatile. Tacâmurile japoneze diferă de cele din occident. În timp ce cuţitele europene pe care le deţineţi deja sunt solide şi durabile, cuţitele japoneze vă oferă o piesă uşoară cu putere de tăiere rafinată care vă oferă posibilitatea să experimentaţi în noi tipuri de gătit sau să vă perfecţionaţi. Cuţitele japoneze cum sunt cuţitele Kai sunt de regulă ascuţite la aproximativ 15 grade sau chiar mai puţin. Aceasta asigură o experienţă incredibilă atunci când le utilizaţi. Tăierile sunt fluide şi exacte. Pe de altă parte, cuţitele excelente din occident sunt de regulă ascuţite la aproximativ 30 grade. Chiar şi acest unghi este foarte ascuţit şi asigură o tăiere fermă, astfel că vă puteţi imagina diferenţa de cuţitul japonez.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.