Kai Cutit Santoku Michel Bras nr. 4, 16 cm (BK-0004_)

Kai Cutit Santoku Michel Bras nr. 4, 16 cm (BK-0004_)

2 699,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Kai Cutit Santoku Michel Bras nr. 4, 16 cm (BK-0004_)

2 699,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
simonascookshop.ro
Descrierea produsului
Cutit Santoku, nr. 4, colectia Michel Bras. Made in Japan. Produsul este disponibil la cerere. Lungime lama = 16 cmLungime maner = 12 cm

Pentru toti cei pasionatide gatit: o colectie de cutite cu lama extrem de ascutita si polisata cudelicatete, senzatie uimitoare in timpul folosirii si design rafinat. Acesteasunt elementele de baza ale colectiei de cutite create de Michel Bras. Fuziuneadintre frumusete si utilitate, estetica si gastronomie, a fost obiectivul pecare si l-a setat acest bucatar extraordinar. Cutitele Michel Bras suntcompanionul ideal al tuturor celor carora le place sa gateasca.
Michel Bras este un chef renumit, de origine franceza, al carui stil de gatit a fost declarat „creativ intrucat deseori utilizeaza ierburi proaspete si flori comestibile.

Restaurantul sau localizat in Laguiole, Aveyron, a primit 3 stele Michelin.
In 2008, Michel Bras a inceput colaborarea cu brandul japonez KAI, alaturi de care a creat de-a lungul anilor mai multe colectii de cutite si ustensile pentru bucatarie, adresate bucatarilor profesionisti.

Cutitul nr. 4 este ideal pentru legume, fructe si ierburi. Latimea lamei si forma sa convexa sunt foarte utile pentru taierea cu precizie a oricaror tipuri de alimente.
Lama cutituluieste realizata din trei straturi: otel inoxidabil rigid este inserat intre douastraturi de otel inoxidabil mult mai flexibil pentru a-I oferi o rezistentasporita. Apoi, acestea sunt acoperite cu un tratament cu titan, pentru aspectsi rezistenta. Manerul esteprodus din lemn negru laminat, rezistent la apa si uminitate, extreme de fin laatingere. Partea inferioara a cutitului are forma literei D (forma decastana), reprezentativa cutitelor japoneze. Manerul a fost special creatpentru a se potrivi cat mai natural in interiorul palmei, devenind parte integrantadin mana iscusitului bucatar.
Cutitul nr. 4 vine insotit de o teaca din lemn de artar. Magnetul din interior tine cutitul in loc, protejandu-i lama. Fiecare cutit are gravat pe lama un cod de serie, ce arata unicitatea cutitului. Fiecare cutit are inscriptionat pe capatul metalic al manerului un numar ce corespunde unei functionalitati (pentru decojire, pentru taierea carnii, pentru legume etc), astfel incat utilizatorul sa il identifice dintr-o singura privire. Aceste numere sunt stantate manual.

SERVICE MEMBERSHIPLa achizitionarea unui cutit din gama Michel Bras, puteti inregistra cutitul pe site-ul oficial si beneficiati de ascutirea gratuita a cutitului dumneavoastra, efectuata de catre maestri profesionisti KAI.
Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos:
1. Accesati www. braskai. net
2. Selectati limba preferata.
3. Mergeti la sectiunea Member Service, in dreapta sus.

4. Inregistrati cutitul in formularul din New Membership Registration.
5. Verificati adresa de e-mail pe care ati folosit-o la inregistrare. Veti primi un mail de confirmare a inregistrarii si pasii urmatori pe care trebuie sa ii urmati.
6. Din contul de membru, solicitati ascutirea gratuita a cutitului, atunci cand veti considera necesar.

Santoku – „cele trei beneficiiSantoku este forma traditionala a cutitului utilitar japonez, echivalent cu un cutit al bucatarului din gastronomia europeana. Denumirea „trei beneficii vine de la versatilitatea de a taia peste, carne si legume.

KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki a ajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilor faurari care isi demonstrau maiestria si inventivitatea in prelucrarea metalelor. Astazi, KAI colaboreaza in procesul de productie doar cu lucratori calificati ce detin o experienta vasta. De asemenea, compania japoneze utilizeaza un numar de sortimente de oteluri de inalta calitate, prelucrate prin tehnici de ultima generatie si finizate prin metode manuale traditionale.
De peste 100 de ani, compania KAI produce cutite si instrumente pentru gatit de inalta calitate conform traditiei legendarilor luptatori samurai din Japonia de demult. Pe intreaga durata a procesului de fabricatie, dorinta de a prezerva traditiile antice si de a le imbina cu tehnici inovatoare reprezinta nu o contractie, ci mai degraba pune bazele unor produse noi ce onoreaza arta japoneza a prelucrarii metalelor, satisfacand totodata cererea unei piete contemporane exigente.
Respectand cu strictete cele mai inalte standarde de calitate, KAI are ca misiune producerea unor cu cutite de bucatarie speciale, adresate utilizarii zilnice. Fabricate din materii prime naturale, proiectate si realizate in concordanta cu expertiza artei antice a faurarilor samurai, cutitele pentru gatit KAI reprezinta epitomul maiestriei japoneze si al celui mai inalt grad de preciziei. De la design si pana la finisarea fiecarui cutit, KAI se concentreaza pe dezvoltarea unui produs complet si eficient.
Website oficial producator: http...

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.