Kai Cutit Santoku 14cm Seki Magoroku Shoso (AB-5162)

Kai Cutit Santoku 14cm Seki Magoroku Shoso (AB-5162)

345,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Kai Cutit Santoku 14cm Seki Magoroku Shoso (AB-5162)

345,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrotech.ro
Descrierea produsului
Cutit Santoku 14 cm maner inox Seki Magoroku Shoso Cutit Santoku 14 cm Cu aspectul lor sobru si elegant din otel inoxidabil, cutitele Seki Magoroku Shoso sunt o adevarata bijuterie in bucatarie. Lama Shoso este forjata din otel inoxidabil 1K6 cu o duritate de 58 (±1) HRC, ceea ce garanteaza un nivel ridicat si uniform de duritate, precum si durabilitate de taiere de lunga durata. Slefuirea lor convexa ofera cutitelor o taietura stabila - ideala pentru o taiere curata si precisa. Finisajul mat evidentiaza eleganta rece a cutitului. Manerul mat din otel inoxidabil 18-8 este deosebit de robust si asigura o manevrare profesionala datorita formei eliptice simetrice. Modelul de diamant integrat ofera o prindere sigura si confortabila in timpul taierii. Tranzitia fara intreruperi de la maner la lama subliniaza liniile clar definite ale cutitelor. Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat. Fabricat in Japonia. KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate. Ingrijirea cutitelor japoneze: De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile, chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, intr-un sertar cu protectiile lamelor sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp. Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile. Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinat care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati. Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte. Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.