Kai Cutit de paine Pure Komachi 2, 20 cm (AB-5705)

Kai Cutit de paine Pure Komachi 2, 20 cm (AB-5705)

129,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Kai Cutit de paine Pure Komachi 2, 20 cm (AB-5705)

129,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
simonascookshop.ro
Descrierea produsului
Cutit de paine, colectia Pure Komachi 2 - Made in Japan. Producator: KAILungima lama: 20 cmLungime maner: 11,5 cm
Pure Komachi 2Seria de cutitePure Komachi 2 ne ofera o explozie de culoare. Vizual, aceste cutite sedeosebesc, in primul rand, prin placarea in culori vii. Cutitele suntrealizate din otel inoxidabil si aduc un plus-valoare in ceea ce privesteabilitatea de a indeparta alimentele taiate de pe lama, in special atunci candsunt tratate cu un strat de placare colorat si neaderent. Fiecarui cutit iieste repartizata o anumita culoare, permitand alegerea rapida si facila a cutituluinecesar pentru o anumita operatiune. Manerul ergonomicdin plastic este monocromat, in perfecta asortare cu lama. Lamele cutitelorPure Komachi 2 sunt realizate din otel inoxidabil rezistent la coroziune, acoperit pe ambele parti cu un strat non-aderent. Lamele au duritatea de 53 ±1 HRC. Manerul din plastic este foarte bine prins de lame si garanteaza confortul intimpul utilizarii.
Cutitul pentrutaiat painea de la KAI este, probabil, cel mai eficient din lume. Cu un design total inovator, cutitul arezimtii proiectati simetric, incepand din mijlocul lamei spre varf si maner. Astfel, lama taie in orice directie ai misca cutitul, scazand considerabildurata necesara obtinerii unei felii de paine. Mai putin timp, mai putin efort!Mai mult, intrucat este foarte ascutit si eficient, cutitul de paine de la KAI lasafoarte putine firimituri. Poti taia chiarsi paine proaspat scoasa din cuptor!

MaterialeKAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte material de inalta calitate. Lamele realizatedin otel inoxidabil sunt foarterezistente la coroziune datorita continutului ridicat de crom. In principiu, este o calitate foarte pura din otel. Un continut mare de carbon asigura o maibuna rezistenta a marginilor, mentinand ascutimea lamei.
Intretinerea cutituluiInainte de primautilizare, clatiti cutitele KAI cu apa calda. Imediat dupa fiecare utilizarecuratati lama cu mana sub un jet de apa si uscati-o cu o carpa moale; nufolositi solutii de curatare agresive! Clatiti substantele agresive/corozive depe lama imediat dupa expunere (cum ar fi de exemplu zeama de lamaie)Pentru sigurantadvs. , va recomandam sa stergeti intotdeauna cutitutul efectuand o miscaredinspre dvs. spre exterior si dinspre partea boanta a lamei catre cea ascutita, folosind un prosop de bucatarie sau un alt material textil moale. Cutitele KAI nutrebuie curatate niciodata masina de spalat vase! Curatati-le manual pentru aproteja materialul si a le pastra taisul. Va recomandam sataiati doar pe tocatoare de lemn sau plastic. Sticla, piatra si granitul nusunt suprafete potrivite pentru tocat intrucat pot afecta permanent taisullamei. De principiu, lamele cutitelor KAI nu sunt trebuie utilizate pentru taierea oaselor (inclusiva oaselor de peste) sau a mancarurilor congelate. Cutitele KAI suntspecializate pe taieri fine, de precizie, nu pentru sarcini dure si agresive. Atunci cand depozitaticutitele, asigurati-va ca taisul lor nu intra in contact cu alte obiectemetalice. Astfel, ele isi vor pastra taisul si nu se vor pata. Cea mai bunametoda de stocare a cutitelor este in blocuri pentru cutite, suporturi din lemnpentru sertare, teci, huse sau pe rafturi magnetice. Cutitele KAI cumanere de lemn nu trebuie sa stea prea mult in apa. Ocazional, aplicati unstrat de ulei vegetal pe suprafetele de lemn (cel mai bun pentru aceasta esteuleiul de musetel).
Cutite japoneze Vs. Cutite europene Domeniulcutitelor de bucatarie este in general redus la comparatia dintre cutiteleeuropene si cutitele japoneze, fiecare tip de producator oferind informatiilesale. Pentru a intelege mai bine diferentele dintre aceste doua mari genuri decutite este bine sa studiem putin tipicul fiecarei bucatarii. Europa: tarileeuropene sunt mari consumatoare de carne, asadar cutitele sunt dezvoltate indirectia acestui consum, ele fiind concepute mai mult pentru taierea carnii sisfaramarea oaselor, cu lame care tind sa fie mai groase, rezistente si ascutiteiar echilibrul cutitului duce un pic mai multa greutate in fata. Japonia: Mult maifocusata pe consumul de peste si legume, cutitele japoneze permit o preparareingrijita si atenta a alimentului. O lama subtire, extrem de ascutita este ceacare raspunde acestei necesitati, iar echilibrul lama-maner este mult maiuniform. Avantajulcutitelor japoneze este ca stratul-nucleu interior este extrem de dur (59-64HRC) iar cand beneficiaza de o intretinere corespunzatoare, lama se pastreazaexceptional de ascutita pentru foarte multi ani.
KAI a fost fondatin anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki aajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilorfaurari care isi d...

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.