Kai Cutit bucatarie Deba 21cm Shun Pro Sho (VG-0003)

Kai Cutit bucatarie Deba 21cm Shun Pro Sho (VG-0003)

1 439,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Kai Cutit bucatarie Deba 21cm Shun Pro Sho (VG-0003)

1 439,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gastrotech.ro
Descrierea produsului
Cutit bucatarie Deba 21cm, Shun Pro Sho Cutit bucatarie Deba 21cm, Shun Pro Sho. Lama cutitelor Kai Shun Pro Sho sunt sablate pe o parte, ceea ce duce la o suprafata mata, cealalta parte este cu finisaj lucios si prezinta un detaliu unic, lama este gravata cu o tehnica inovatoare de gravare. Datorita modului special de ascutire, cu tais doar pe o singura latura, este o placare de a lucra. Cutitele profesionale Kai Shun pro Sho sunt realizate din otel japonez VG MAX, extrem de dur (61 ± 1 HRC, 1% carbon, 1,5% cobalt, 1% molibdena, 0,2% vanadium, 15% crom). Lamele din colectia Shun Pro Sho sunt cu tais pe o singura latura. Unghiul de ascutire este de 20 grade si garanteaza o feliere foarte precisa. Manerul cu forma oblica este din lemn stratifiat Pakka, impregnat cu rasini de inalta calitate. Lungime totala: 34.8 cm. Lungime lama: 21 cm. Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat. Fabricat in Japonia. KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate. Îngrijirea cuţitelor japoneze De îndată ce aveţi aceste cuţite în propria casă, vor dura ani de zile, dacă nu o viaţă, dacă sunt îngrijite corespunzător. Spălaţi-le manual şi uscaţi-le bine după fiecare utilizare. Depozitaţi-le în blocuri de cuţite, cu protecţiile lamelor într-un sertar sau o bară magnetică. Vă veţi bucura de aceste cuţite minunate o perioadă lungă de timp. Descoperirea frumuseţii cuţitelor japoneze Cuţitele KAI sunt o valoare adăugată în orice bucătărie. Când alegeţi un cuţit individual sau un set complet, vă veţi îndrăgosti de aspectul modern şi performanţa superioară a acestor instrumente versatile. Tacâmurile japoneze diferă de cele din occident. În timp ce cuţitele europene pe care le deţineţi deja sunt solide şi durabile, cuţitele japoneze vă oferă o piesă uşoară cu putere de tăiere rafinată care vă oferă posibilitatea să experimentaţi în noi tipuri de gătit sau să vă perfecţionaţi. Cuţitele japoneze cum sunt cuţitele Kai sunt de regulă ascuţite la aproximativ 15 grade sau chiar mai puţin. Aceasta asigură o experienţă incredibilă atunci când le utilizaţi. Tăierile sunt fluide şi exacte. Pe de altă parte, cuţitele excelente din occident sunt de regulă ascuţite la aproximativ 30 grade. Chiar şi acest unghi este foarte ascuţit şi asigură o tăiere fermă, astfel că vă puteţi imagina diferenţa de cuţitul japonez.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.