HARAHU Seceră de bucătărie Kagosima - Maro / Tip2 KP25826

HARAHU Seceră de bucătărie Kagosima - Maro / Tip2 KP25826

166,04 RON

Ofertele pentru produsul

 

HARAHU Seceră de bucătărie Kagosima - Maro / Tip2 KP25826

166,04 RON
+ 12,75 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
ro.harahu.com
Descrierea produsului
Seceră de bucătărie Kagosima-Tip2

Seceră de bucătărie Kagosima, realizată cu un standard înalt de calitate, la un preț accesibil! Secera este fabricată din oțel carbon de înaltă calitate. Oțelul carbon este un tip de oțel de bază care conține fier și carbon. Principalele avantaje ale oțelului carbon sunt duritatea, menținerea bună a tăișului și foarte ușor de ascuțit.
Când folosiți, aveți grijă că cuțitul este foarte ascuțit și este destinat tăierii alimentelor. Recomandăm să spălați cuțitul imediat după utilizare, să-l uscați și să-l puneți la locul său. Avantajele cuțitelor din această gamă sunt ascuțimea și duritatea neobișnuită.

Cuțitul este finisat cu ciocanul, procesul este laborios și produce un rezultat foarte puternic.
Ultra ascuțit cuțit cu efect antiaderent.
Cuțit cu o gaură, unde îl puteți ține ferm cu degetul arătător, ceea ce va economisi efort.
Mânerul complet este fixat ferm cu 3 nituri, design pentru o durată lungă de viață.

NU SPĂLAȚI CUȚITELE ÎN MAȘINA DE SPĂLAT VASE!!!

Specificație:

Material cuțit: Oțel inoxidabil 3Cr13
Material mâner: lemn

Culoare: argintie cu mâner maro
Foarte confortabil în mână.
Nu folosiți pentru alimente congelate
Ambalare: 1 buc Seceră

Dimensiune secerei:

Cuțit de seceră - 30,7cm, lamă 17,2cm

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.