Kitchen Classics nu este o linie de cuțite de bucătărie concepute pentru uz profesional și totuși veți fi plăcut surprins de manopera și calitatea lor. Gama de cuțite de bucătărie Kitchen...
Cuțit flexibil pentru dezosare. Un cuțit de dezosat este folosit pentru a tăia grăsimea și tendoanele și pentru a separa carnea de oase. Cuțitele de bucătărie din seria comercială sunt...
Scimitarul, sau Cimeter, este un cuțit de măcelar mare, curbat, cu o lamă lungă de 25 cm. Seria Commercial Series este o serie de cuțite de bucătărie fabricate în fabrică, concepute...
Cuțit de dezosat curbat și rigid. Cuțitul de dezosat este folosit pentru a tăia grăsimea și tendoanele și pentru a separa carnea de oase. Cuțitul de bucătărie din seria comercială este...
Un cuțit de măcelar pentru măcelărire, tranșare și feliere de carne. Seria Commercial Series este o serie de cuțite de bucătărie fabricate în fabrică, concepute de președintele Cold...
Cuțit de dezosat rigid. Un cuțit de dezosat este folosit pentru a tăia grăsimea și tendoanele și pentru a separa carnea de oase. Cuțitele de bucătărie din seria comercială sunt o serie...
Cuțitele de bucătar sunt concepute pentru a tăia felii și cubulețe de carne, pește, fructe și legume. Acestea sunt mai mari, mai grele și stau mai bine pe vârf atunci când se taie...
Cuțit de dezosat flexibil și curbat. Un cuțit de dezosat este folosit pentru a tăia grăsimea și tendoanele și pentru a separa carnea de oase. Cuțitele de bucătărie din seria comercială...
Scalperul este o formă de cuțit care se bazează pe cuțitul de pădurar pentru prelucrarea alimentelor. Este un cuțit multifuncțional, cu accent pe eficiența felierii. Cuțitele de bucătărie...
Kitchen Classics nu este o linie de cuțite de bucătărie concepute pentru uz profesional și totuși veți fi plăcut surprins de manopera și calitatea lor. Gama de cuțite de bucătărie Kitchen...
Cuțitul de filetare de 8" este un cuțit pentru filetarea peștelui cu o lungime a lamei de 20 cm. Filetarea este o activitate specifică în prepararea peștelui și necesită cuțite speciale...
Kitchen Classics nu este o linie de cuțite de bucătărie concepute pentru uz profesional și totuși veți fi plăcut surprins de manopera și calitatea lor. Gama de cuțite de bucătărie Kitchen...
Un satâr de carne este un instrument special de gătit conceput pentru prelucrarea și tăierea cărnii. Este un cap metalic ascuțit care are o formă dreptunghiulară. În comparație cu cuțitele,...
Kitchen Classics nu este o linie de cuțite de bucătărie concepute pentru uz profesional și totuși veți fi plăcut surprins de manopera și calitatea lor. Gama de cuțite de bucătărie Kitchen...
Cuțitul de filetare de 6" este un cuțit pentru filetarea peștelui cu o lungime a lamei de 15 cm. Filetarea este o activitate specifică în prepararea peștelui și necesită cuțite speciale...
Western Hunter este un cuțit de uz universal. Forma lamei profită de avantajele care au fost căutate de vânători, măcelari și lucrători din industria cărnii încă din secolul al XVIII-lea...
Cuțitul de centură canadian de la Cold Steel are același design, dimensiuni și funcționalitate ca și predecesorul său original. Cu toate acestea, am folosit cele mai moderne materiale...
Un cuțit mare de jupuit de măcelar, forma lamei cuțitului este potrivită pentru a jupui cu ușurință vânatul. Cuțitele de bucătărie din seria Commercial Series sunt o serie de cuțite...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.