CHROMA Cutit Santoku Kasumi Masterpiece MP-07, 18 cm, otel VG10 Damasc, 32 de straturi, dublu V-Cut (MP-07)

CHROMA Cutit Santoku Kasumi Masterpiece MP-07, 18 cm, otel VG10 Damasc, 32 de straturi, dublu V-Cut (MP-07)

1 306,33 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

CHROMA Cutit Santoku Kasumi Masterpiece MP-07, 18 cm, otel VG10 Damasc, 32 de straturi, dublu V-Cut (MP-07)

1 306,33 RON
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
pentruacasa.com
Descrierea produsului
Cutit Santoku Kasumi Masterpiece MP-07, 18 cm, otel VG10 Damasc, 32 de straturi, dublu V-Cut KASUMI MASTERPIECE (MP) este o gama speciala si limitata a cutitelor Kasumi si este rezultatul dezvoltarii si imbunatatirii continue, precum si a multilor ani de experienta a companiei Sumikama in forjarea cutitelor. Taisul pefect este rezultatul multor operatii de ascutire pe pietre de apa rotative speciale. Modelul damasc al lamelor cutitelor KASUMI MP este dat de forjarea si impaturirile repetate, in mai multe straturi, a otelului de inalta calitate. Miezul lamelor KASUMI MASTERPIECE este din cel mai bun otel carbon japonez VG10 (cu 1% continut de carbon) conceput exclusiv pentru a fi utilizat in producerea cutitelor de bucatarie de inalta calitate. Descriere produs:Lungime lama: 18 cmDuritate: 59-60°HRCLama: VG10 Damascus Steel, 32 straturiTais: dublu (V-Cut)Made in JapanMaterial maner: Rasina duraKasumi - fabricat in Seki, JaponiaSeki, supranumita si capitala industriei japoneze a cutitelor, este localizata in centrul arhipelagului japonez. Istoria industriei cutitelor in Seki a inceput cu peste 800 de ani in urma. Primii maestrii din Seki au realizat sabii inca de la inceputul anilor 1200. Seki a fost dintotdeauna locul ideal. Tot ce este nevoie pentru a fauri o sabie se gaseste local, de la minereurile necesare, lemn de calitate si pana la apa proaspata de rau. Aceasta metoda de a fauri sabii era unica in Japonia acelei perioade. Sabiile produse in Seki sunt de o calitate exceptionala. Tehnica traditionala japoneza de faurire a sabiilor a fost transmisa din generatie in generatie de-a lungul anilor, pana in prezent. Aceste tehnici sunt inca folosite in productia cutitelor Kasumi. Instructiuni de utilizare:Nu se spala la masina de spalat vase. Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare. Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra de ascutit de inalta calitate. Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana. Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire. Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol. Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla. Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.