Carl Schmidt Sohn Cutit bucatar Carl Schmidt Sohn Garmisch, otel inoxidabil, 32 cm, negru alb (SG-070489)

Carl Schmidt Sohn Cutit bucatar Carl Schmidt Sohn Garmisch, otel inoxidabil, 32 cm, negru alb (SG-070489)

64,26 RON
 

Carl Schmidt Sohn Cutit bucatar Carl Schmidt Sohn Garmisch, otel inoxidabil, 32 cm, negru alb (SG-070489)

64,26 RON
+ 10,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
homedo.ro
Descrierea produsului
Marca Carl Schmidt Sohn din 1829 Un brand care si-a inceput afacerea facand sabii. Situat pe raul Wupper, la 30 km nord-est de Koln, orasul Solingen a fost fondat in 1374. Acum renumit pentru acreditarile sale de fabricare a lamei, acest oras de 120.000 de persoane gazduieste marca Carl Schmidt Sohn din 1829. Prezenta minereului de fier in apropierea orasului Koln (cel mai bogat centru comercial din Germania) a insemnat ca Solingen a devenit rapid un centru de prelucrare a metalelor. Lame de sabie de calitate fina au fost fabricate aici in secolul al XIV-lea, iar Solingen a fost contractat sa vanda toate sabiile si armele sale la Koln unde erau atasate manerele si armele finite vandute. De la sfarsitul secolului al XIV-lea si inceputul secolului al XV-lea au fost gasite topitori de fierar in jurul orasului Solingen, adaugand faima lui Solingen ca centru de fierar al Europei de Nord. Sabii de la Solingen au aparut in locuri precum regatele anglo-saxone din insulele britanice. Europa de Nord a apreciat calitatea armamentului fabricat de Solingen si a fost comercializat pe tot continentul european. Napoleon, care a condus pe scurt Solingen pana la abdicarea sa in 1815 dupa batalia de la Waterloo, a abolit monopolurile breslelor comerciale. Industria de sabie si tacamuri a lui Solingen a crescut rapid, desi imparatul Napoleon Bonaparte al Frantei a blocat-o. Carl Schmidt Sohn a inceput productia de sabre in 1829. Pana in 1830, productia era de pana la 2000 de sabii pe saptamana si avea peste 100 de fierari, macinatori si muncitori. Intrucat Germania, care devenea rapid un pat fierbinte pentru productia de unelte industriale, Carl Schmidt Sohn a inceput sa produca si cutite, tacamuri, lame de barbierit, foarfece si cutite de buzunar din 1869. Pe masura ce cererea de cutite din strainatate a crescut, Carl Schmidt Sohn a inceput sa creasca productia de cutite. si mai putine foarfece si aparate de ras. Inca de la inceputul secolului, majoritatea cutitelor Carl Schmidt Sohn au fost exportate in toata Europa. De atunci Carl Schmidt Sohn a fost cunoscut pentru excelenta lor in fabricarea cutitelor si tacamurilor de inalta calitate bazate pe o istorie de productie pe termen lung in orasul Solingen. Astazi, Solingen ramane centrul cutitelor din Germania, unde se produc aproximativ 90% din cutitele germane. Deja in 1928 faimoasele linii de produse pentru cutite precum Continental , Solingia sau La Casita au fost vandute in toata Europa cu mare succes. 1829 a fost dedicat dezvoltarii si productiei cutitelor de mai bine de 180 de ani si a imbunatatit continuu combinatia de forma cu functie. Descriere produs CS-KOCHSYSTEME are o colectie de cutite acoperite cu titan, care va aduce cu siguranta un supliment perfect bucatariei dumneavoastra. Colectia GARMISCH va aduce un plus de finete datorita senzatiei de perla la antingere. Lamele sunt ascutite si prezinta acoperire din titan ceea ce ajuta la pastrarea gustului si culorii originale a fructelor si legumelor. Aceste manere din imitatie de sidef cu forma ergonomica vor spori senzatia de confort pe tot parcurul utilizarii. Caracteristici: Colectie:GARMISCH; Material:Otel inoxidabil; Lama:acoperita cu titan; Maner:imitatie de sidef; Lungime lama:20cm; Lungime maner:12cm. Utilizare si ingrijire Alegerea cutitului potrivit pentru fiecare sarcina din bucatarie este importanta deoarece un cutit prea mare sau prea mic ar putea avea ca rezultat o taiere cu prea multa forta sau o taiere excesiva, iar un cutit ales gresit poate duce la o vatamare prin taiere. Se recomanda curatarea simpla a cutitelor folosind detergent de vase si apa curata pentru a indeparta bacteriile si resturile de alimente de pe cutite. Nu lasati cutitele sa stea murdare sau umede, acest lucru poate duce la rugina. Atentie se recomanda doar spalarea manuala a cutitelor. Cutitele trebuie ascutite la aproximativ 60 de zile daca sunt utilizate in mod frecvent.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.